Tajt mellan jobb och bloggen


Det har varit fullt skubb här några dagar, vilket jag märkt att bloggen blivit lite lidande av. Nu är det dags att ta tag i det och få ordning på inläggen.

Flera jobb har kommit in via homestyling online och andra uppdrag som skulle slutföras, samtidigt som Hytteliv fotograferar huset och jag är mitt i flyttagen. Som du förstår har det blivit lite tajt om tid att söka upp nya och roliga design och inredningsprylar..


Idag har jag dessutom spenderat eftermiddagen med fantastiske Minna Mercke Schmidt som driver  bloggen Blomsterverkstad. Hon var här och hälsade på från Lund.

I morgon är det dags att ta tag i två möten samt ta hand om allt som har med butiken och nya uppdrag att göra. Även sammanställa en trendföreläsning som kommer längre fram. Så det blir en tajt dag i morgon också, men det är kul som attans, så jag ska inte klaga.

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer