Nu kör vi på igen


Hemresa idag då jobbet är klart, och i morgon kör det på som vanligt. Dock händer lite andra roliga saker denna veckan och några nya och kommande jobb ska stämmas av. Det är en hel del att ta hand om i webshoppen också, då jag har haft fraktfritt medan jag varit borta (och tills i kväll).

Det har varit en intensiv vecka men det vet man ju från början, så man kan planera efter det. Det ska bli skönt att komma hem ikväll, även om det varit lite kallt och dåligt väder (vad jag hört). Borta bra men hemma bäst som man säger, och det stämmer in i alla lägen.


Det är ju alltid kul att vara borta på jobb och visst kommer man kanske sakna värmen lite, men vad gör det, nu när vi har en svensk sommar framför oss?

Jag har bestämt mig för att försöka liva upp min trädgård lite med färg. För färg är det jag verkligen fått ta del av här nere. Både blommor, hus, möbler och annat. Känns bara som om jag måste våga ta steget, jag som är svart/vit.


Några tofflor blev det då inte, men väl så mycket annat smått och gott. Både fina olivoljor, keramik och bra tvålar kommer med hem i bagaget denna gången.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer