Mattan på plats


Nu har mattan lagts in på väggar och golv. Jag var tvungen att sätta matta på väggarna då huset rör sig så rackarns mycket.

Det var två killar, Kall och Patrik, från Orust Golv som var här under två dagar och fixade detta. Bredspackling av väggar och lite på golv, sen upp med väggar och lägga golv. Måste säga att de var suveräna. Trevliga, snabba och riktigt effektiva. Gillade kvasten dom hade med sig ;-)


Jag har nu insett att bredsopackla är en konst. För jag ansermig som riktigt händig, men en bredspackling skulle ja inte ge mig på i första taget.

Visst är det skittråkigt, men när man ser hur enkelt de lägger på det och får det jämt från första början, så inser jag att ja nog inte ska syssla med det.


Golvet på plats och väggarna likaså. Nu ska vattnet dras om och elen kopplas in, vlket blir denna veckan.

Jag är nöjd som attans och jg gillade mattan trots att Tarkett inte själva var så nöjda med den då den tydligen är superkänslig. Men jag får väl tassa försiktigt helt enkelt.

Det kommer bli en duschvägg mellan wc och dusch, sedan handfat och kommod från IKEA. Jag hoppas att jag snart kan visa upp det färdiga resultatet.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer