Matbordet fick plats trots allt.


En av mina största bekymmer var att inte matbordet skulle få plats nu när jag flyttar ut på landet. Det är det gamla sovrummet som fått ge plats för matrum. Bordet gick in som tur var.

Helgen har varit en flytt med svett och tårar och det är en hel del som ska hitta en nu plats i det nya hemmet.


Bordet är så pass stort så hur mycket jag än mätt och skissat så trodde jag att jag skulle på såga av det och skarva ihop det på nytt. Men det blev riktigt bra på den lilla ytan som är. Nu ska det till två stola till, vilket jag får ta tag i framtiden.


Även köket håller på att göras om. Matplatsen försvann och där hamnade plåtbänken från stan, tillsammans med lite annat.

Förvaring är det stora problemet, men jag tror jag hittat de flesta lösningarna på det. Jag jobbar ju trots allt med att hitta lösningar till mina kunder, så jag borde ju fixa det tycker man ju.


Idag bredspacklas badrummet och i eftermiddag läggs mattan in. I morgon kommer hantverkarna igen för att sätta väggmattan. Skönt att allt är på G nu, så vattenledningarna kan sättas in, likaså wc och tvättställ.

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer