Loft i vitt


Sovrummet uppe börjar ta form. Vitt, vitt och vitt med några slitna detaljer.

Mina pyjamasbrallor hamnade på bilden men de bjuder jag på. Lampan är ett retrofynd och tavlan har en kompis som är fotograf gjort till mig. Hon heter Maja-Kristin Nylander och tar fantastiska bilder. Skrivbordet är ett slagbord som jag kapat "vingarna" på.


Lampan jag fyndade för några dagar sedan hamnade som sänglampa för tillfället. Sängbordet är ett gammalt pelarbord som stod här när jag köpte huset. Vint och snett men det gör inget. Har ju dessutom börjat se dåligt på äldre dagar så det blev ett par glasögon i veckan.Sänggavel hade jag ingen så det fick bli en dörr från köket. Den har en riktigt fin patina.

Vitfärgen jag målat med i tak och på väggar var riktigt bra. Nordsjö Light Space. En färg som är lite vitare än vit och reflekterar ljuset så rummet känns större. Rekomenderas.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Johanna sa…
Tack för trevlig läsning!