Idag har jag besök av norska Hytteliv


Idag har jag norska Hytteliv på besök ute på orust. De ska göra ett reportage om huset, vilket känns kul. Huset har ju redan varit med i 3 svenska magasin så det ska bli kul att få se det i en norsk tidning.

Det är reportern Elin Scott på Egmont förlag som kommer hit med en fotograf. Så nu ska här bakas rabarberpaj till gästerna. Lite svensk sommar på torpet liksom.


Jag får alltid total ångest för hur det ser ut hemma när det ska göras reportage eller annat, jag kan hålla på och flyttta saker fram och tillbaka, skura golven 40 gånger och t.o.m. måla om väggarna för de ska vara vitare.

Skitlöjligt igentligen med tanke på att photoshop funkar hur bra som helst att ta bort eventuella skavanker eller ljusa upp väggarna. Men, men.

Hur som, ska jag ta lite bilder på mitt främmande så du får vara med lite på ett hörn.

Bilder: Hytteliv.no / Henrick Eriksson

Kommentarer