Hotellet


Idag tänkte jag visa dig lite från hotellet jag bor på när vi är här nere på Samos. Det är ett bra hotell på alla sätt som ligger för sig själv i en vik på södra ön.

Temat går i vitt, ljust trä och naturfärger. Det finns kontrastfärger som turkos, gul och cerise på noga utvalda platser. Alla rum har havsutsikt, oavsett om man bor i villa eller rum i huvudbyggnaden. Jag hade inte haft något emot en eftermiddag på spa här, men hinner tyvärr inte med det denna gången.


Jag har en förkärlek till dessa kuber som är solbäddar. Tunna draperier som hänges upp. Det är som himmelsängar utomhus.


Nere vid stranden finns pool och bar i enkel och ren loungekänsla. Stora bäddar att slå sig ner i eller snygga soffor för att ta det lite lugnt i till skön musik.


Vem vill inte ha en egen sån här kupa att krypa in i. Solskydd och gjorda för att kunna slappa med en bok, eller bara vara för sig själv lite. Utsikten är havet.


Solsängar i rotting och mörkt trä tillsammans med parasoll av palmblad. En lugn och lite exklusiv känsla vilar över hela området. Strand (tillhörande hotellet) har små fina stenar.

Fantastisk personal och bra frukostbuffé. Hotellet heter Proteas Blu Resort.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Vilket litet paradis...önskar dig en fin helg./ Johanna