Glad midsommar


Glad midsommar!

Idag kommer släkt och vänner till mitt nya hem på Orust. För dom är det inget nytt, då vi firat här i många år nu. Lantstället som blivit fastboende.

Det blir linne, rosor och andra blommor från trädgården på bordet. Det ser ut som att det kommer bli regn senare idag så det blir uppdukat i växthuset tror jag.


Gammeldags rosor är en favorit i trädgården. Knopparna är fantastiska och blommorna likaså. De försvarar sig med en miljon taggar på varje kvist, så de är lite knepiga att plocka in i buketter.

En stor nackdel är också att de bara blommar i ca en vecka, sen är det över. Man får ta chansen när busken blommar, annarsär det bara att vänta till nästa år.

Med det vill jag önska dig en riktigt fin midsommar och hoppas du får en kanondag.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Emelie sa…
Visst är gamla trädgårdsrosor bara så fina! & taggar ja det har dom ju, trädgårdshandskar är ett måste när man plockar dom och sedan gör buketter! Trevlig midsommar!
Lena Malek sa…
Hej Henrick!!Hittade till din blogg via mamma som är vän med din mamma på Facebook.Så kuuuul att se dig och allt det fina du omger dig med efter alla dessa år.Tror vi sågs när du var ca 15 år och mitt minne är att du var supersnygg och väldigt modeintresserad.....annars var det väl via våra föräldrar och orienteringen....tror jag.Gillar din inredning skarpt. Kanske ses ngn gång :-))Kram från Lena Malek i Skövde Fd Hammarin