Underbara miljöer med starka färger


Idag har det varit en riktigt skön dag. Visserligen massor av jobb, men skökn i den bemärkelsen att vi haft bra väder (vilket är otroligt viktigt) och bra hotell och miljöer att fotografera.

Jag tänkte dela med mig lite av de bilder som jag tog idag på ön  Samos, närmare bestämmt i byn Kokkari. Starka färger i kontrast med det grekiska vita och blå.


Jag som år ett freak när det kommer till krukor i alla dess former som står ute efter gator, murar, trappor och på innergårdar har fotograferat blomkrukor som en galning. Det kommer ett inlägg längre fram om det. Just alla former och utseenden i oändliga kombinationer.


Lite moln har det varit, så det har också inneburit lite stress då man oftast bara har några få minuter på sig att styla solstolar, bakgrunder m.m. i ett poolområde. Samma sak gäller ju för alla utemiljöer och balkonger. Men det har gått bra trots mörka moln på himlen.Det gäller att ta de soliga minutrar som dyker upp emellan molnen. Nu ska det bli fint väder veckan ut vilket känns bra.

Alla starka färger ger ju ifrån sig så bra ljus i solljus också. Grekland som det ska vara.

Nyss inkommen efter kvällens fotografering av alla miljöbilder (restauranger och shopping) i byn, samt lite god mat är det dags att sleva i sig lite färska aprikoser och sen ner i säng. I morgon börjar vi tidigt med 3 olika hotell igen, samt miljöbilder i en annan fiskeby som ligger på andra sidan ön.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Bull farmor sa…
Åh va härligt det låter...trots allt jobb jag förstår ni har!!!!! Men försök att njuta ändå!!!! kram kram