Styling i Grekland


Idag bär det iväg på jobb i vackra Grekland. Jag får idag listan över de hotell, miljöer och bilder som skall tas och göras iordning. Det är alltid lika spännande att planera och se alla olika locations som skall fotograferas.

Det är alltid ett fullt och pressat schema och det är många miljöer och bilder som skall fixas under en vecka. I Thailand i våras hade vi 14 hotell, plus miljö och känslobilder under 9 dagar. Och oftast är det inte ett rum som skall fotograferas, utan flera olika storlekar, foajeér, poolområden och mycket annat. Men med bra planering så funkar det kanon bra.


Med packning som räcker och blir över så sätter vi igång på en gång efter vi landat. Det är rekvisita, fotoutrustningar, stativ, moodboards och annat som skall med på alla olika ställen. Så armarna brukar kännas som de förlängts en halvmeter efter en vecka.


Jag kommer vara borta mellan den 28:e maj till den 5:e juni men nog ska du få något att läsa här under tiden. Jag ska se till att det kommer inlägg hela tiden och även något från våra fotograferingar.

Jag har ju andra jobb också som ska tas hand om, men de är alla jobb jag kan göra med hjälp av en laptop, så det kommer fungera bra. Min webshop (moltazdesignshop.se) däremot kommer jag inte kunna skicka ut paket ifrån, men det finns en liten bonus i butiken som kompensation.

Vi får se hur det ser ut med WiFi på de ställen som vi ska bo på, men det löser sig nog på något sätt. Det är ju ändå Grekland vi ska till.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Underbart!

Lycka till!!!Maliin
Hägg sa…
Du är så Cool!!!
Kram Hägg