Snart dags


Dagarna och veckorna verkligen rinner iväg och jag börjar få lite halvpanik över badrummet som renoveras just nu.

Väggarna är skrapade och elen bortkopplad, golvet höjt 15 cm och isolerats samtidigt som en golvbrunn kommit på plats. Nu återstår bara mattan som skall läggas in. Det blir mörkbrun/grått golv från Tarkett och vita väggar. Det är Orust Golv som ska lägga in det åt mig och jag håller tummarna för att det blir snart. Jag var och talade med dom i igår för att se och stämma av så det inte är några frågetecken på materialval m.m.


På väggarna satt en väggmatta som målats över och jag lovar att dom hade inte sparat på limmet här inte. Jag har skrapat så jag har träningsvärk. Små bitar som kommer av åt gången så det har varit ett hästajobb. Nu ska väggarna först bredspacklas innan de nya väggarna kommer upp.


Som tvättställ har vi köpt ett rektangulärt från IKEA med mörk träkommod, nu ska jag ut på jakt efter en snygg kran och duschblandare. DEt är ju en djungel där ute och visst kan man välja MORA, Vårgårda eller liknande om man vill att det ska gå snabbt, men jag vill ju att det ska bli snyggt också. En plan och stor spegel fästs direkt på väggen ovanför handfatet.

Duschväggen ska köpas och då blir det glas som skiljer duschen från toaletten. Lite sugen på att skaffa något med mönster, och jag har en idé men den är tydligen otroligt dyr att göra. Vi får se, de flesta företag som sätter screen på glasskivor och stänkskydd är så himla dyra. Vi får se vart det hamnar och om jag hittar på något eget.

Med detta skrapande som är över så kommer jag luta mig tillbaka ikväll med ett glas vitt och samla energi för morgondagen då vi kör KASERNTORGET8 igen.

Ha en fin fredagskväll!

Bilder: Henirck Eriksson

Kommentarer