Så rackarns glad


Jag blir så rackarns glad när jag ser saker från min butik i magasin och i dagspress. Som svensk så får man inte (eller ska helst inte) klappa sig på bröstet och tycka att man är bra, men det gör jag idag. Jag är bra.

I denna helgens LEVA&BO bilaga som kommer med Expressen och GT så har jag produkt med igen, vilket borde tyda på att jag har hittat min genre och sköna produkter.

Speciellt när det kommer till posters som Onemustdash och Linda Vagnelinds tryck. De, och många andra produkter, har nu varit med i flertalet magasin och tidningar sedan starten av min butik, vilket är otroligt roligt. Det känns som jag gjort rätt val helt enkelt.

Jag går alltid på magkänslan och vad jag tror kommer att komma och vad jag själv gillar, samtidigt som jag vill ha något som man inte hittar precis överallt. Jag startade i november 2011 med visionen att ha 15 bra produkter men har sedan dess lagt till några saker vilket resulterat i dagens hela 460 produkter. (!)

Nej förresten, jag är inte bara glad, jag är skitglad.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Bull farmor sa…
Klart att du ska vara skitglad!!! Klappa dig på brösten vännen...du är ju bäst!!!!! Kram
Det ska du vara med all rätt- du är grym;)
Kram Johanna
Borsta bort den där Jante på axeln och slå dig själv på bröstet för det är du verkligen värd! Klart du ska vara skitglad! :)
Leila sa…
Har du inte hört? Jante är ute. Så klappa dig själv på axeln för allt vad tygen håller! ;)
Anonym sa…
Är man en intuitiv människa ska man gå på magkänslan. Den leder så gott som alltid rätt och skapar frid i själen. Fortsätt som du gör, då bli det bra!