Långlunch och fredagsshopping


Idag gjorde jag några riktiga fynd medans jag väntade in en lunch med FridaTrendenser. Jag strosade runt och hamnade på Grandma´s på Vallgatan, Göteborg.  

Där jag hittade planteringspinnar i svart trä. Medföljande penna med fet krita, 10 st för 79:50, riktigt bra pris tycker jag då man kan återanvända dom. Perfekt att märka upp alla sådder och planteringar.Jag hittade även den ojämna muggen för 69 kronor där, vilken fick följa med hem i en påse. Min nya kaffemugg och ett riktigt fynd. Tvärs över gatan ligger en liten butik med glaserat, handgjord keramik och där hittade jag den otroligt fina kannan i grönt. 299 kr tycker jag är ett fynd för en spansk, handgjord, kanna.

Keramik är något som kommer komma starkt inom trenderna till hösten, likaså det lite ruffa och kantstötta, krackelerade porslinet. Lite av mormors gamla tallrikar, gärna med bleka dekorer. Så det har jag redan börjat samla på mig märker jag. Tänk att jag faller för trenderna redan, hahahahha.


Lunchen avnjöt vi vid kanalen i Göteborg, med fötterna dinglande. En riktigt bra sallad i knät och ett massa tjatter om roliga projekt och utmaningar. En givande shopping och umgängesdag med andra ord.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Hege Morris sa…
Hei
så fin blogg du har.
Jeg har en challenge på min blogg moro om du blir med! Bilde nr 2 er jo perfekt!
Ha en fin kveld
Hege
http://hegeinfrance.blogspot.fr/2012/05/challenge-from-above.html