Föreläsning, styling och inredningsplanering


Nästa vecka är det fullt upp och jag sitter just med planeringen för närmsta månaden.

Jag sitter just nu bland annat med ett inredningsuppdrag för ett företag och känner på färger och försöker hitta rätt till deras nya profilering och nya utrymmen. Det är spännande att jobba med företag, speciellt då färger och nyanser kan säga mycket om företaget för besökaren. Förhoppningsvis har jag trattat ner det till 4 färger i morgon.


Förra veckan körde jag trendföreläsning för Åhléns City i Göteborg, för några av deras chefer runt om i landet.

De beställde en föreläsning till idag som ska utföras nästa vecka, denna gången för en skara kreatörer. Det är alltid kul då det brukar innebära mer frågor och funderingar runt ämnet. Jag talar ju mycket om samspelet och inspirationsbroarna mellan mode och inredning, vilket är perfekt för de som arbetar med båda. Även två andra föreläsningar skall planeras in så fort jag får datumen från kunderna.


Den 28:e bär det av till Grekland för fotografering av hotell, miljöer och rum i alla format. Det blir en vecka som jag är borta och just nu letar jag rekvisita för fulla muggar.

Det är en hel del planerande och ändå bra med luckor kvar i veckorna, vilket är skönt då det ofta dyker upp snabbjobb, såsom föreläsningar, homestyling och liknande. Sen är det ju lite att ta hand om med butiken, Kaserntorget8 och mikmak också. Det finns alltid något kul att göra med andra ord.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer