Den lilla flytten


Idag jobbar jag på Kaserntorget8 igen och dirket efter det blir det till att fylla bilen med en hel del prylar som ska med i flytten till Orust. Det är mer pyssel änman tror att sortera, kasta, sälja och flytta saker från ett fyllt hem - till ett fyllt hem. Det sorteras, kastas, säljs från båda ställerna för att få plats med möbler o.s.v. Det är ju dubbelt av precis allt.

Ett litet dilemma dock. Mitt stora G, som kommer från ett fabrikstak, är så stort så jag vet inte vart jag ska placera det riktigt i det nya boendet. Jag gillar det så jag tror inte att jag vill göra mig av med det. Det är ju inte så ofta man stöter på så stora metallbokstäver.


Det svarta bordet har jag gjort mig av med och nu ska bara de rutiga kuddarna med i bilen idag, likaså kuporna på brickan.

Soffan kommer inte att följa med. Det finns redan soffor så det räcker och blir över. Sen har jag mina mandarinträd och lagerträd som ska få följa med ut idag. De ska in i växthuset över sommaren.

Jag vill ju få det fint där ute, då det kommer en norsk tidning och ska göra reportage direkt efter jag kommer hem från Greklandsjobbet.

Vi får se hur mycket som kommer med idag i den lilla bilen.

Ha en fin lördag!

Kommentarer

Jerpa sa…
Varför inte ha G:et i trädgården? Den har väl varit utomhus tidigare så den borde klara av det.
mmm.. det där G:et är ju helt ljuvligt. det är en sådan sak som man helt enkelt får göra rum till :)

Jenny