Äntligen hittade jag kudden!


För många år sedan köpte jag en kudde med den brittisk flaggan på och i orange, svart och vitt. Sen försvann den bara och jag kunde inte hitta den. Tills nu.

Det var en tjej som satt och sydde dessa i en butik nära Covent Garden och jag föll direkt för den. Och gjorde ett inköp på stående fot. Den köptes nog 2001, lite osäker på året, men länge sedan är det iallafall. Hur som, jag hade använt den till att stoppa en kudde med, som nu skulle i kontainern och kastas. Gissa om jag blev glad när jag såg vad som låg i kuddfodralet.


Nu får den första parkett i "nya lyan" på landet då jag gillar att den sticker ut lite extra och att det inte skriker flagga om den vid första anblick.

Så det blir lite färg i soffan iallafall på landet. Inte bara svart och vitt som är basen. Nu ska jag bara göra mig av med sängramen (järnsäng från Ikea) här i stan, så är det inte så mycket som ska flyttas när det väl är dags.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Förstår att du blev glad när du hittade den! Ursnygg.

Fin dag önskar jag dig!

Kram SOfie
[room] by sofie
Anonym sa…
Superduper! Du har känsla du :).