Vitt och grönska - snygg kombination i städningen.


Idag sken solen, vilket kändes som ett stort plus. Efter en hel dags arbetande, med ett projekt som du får se här den 18:e april, så tyckte jag att jag var värd en paus.

Pausen blev till att jag började rensa i skåpen på vad som ska vara kvar och vad som ska städas ut ur huset. Jag hade små rosenkvistar i en vas som gjorde sig snygga vid porslinet från Iittala. Det blev en liten stunds lekande med det som kom ut ur skåpen.


Jag märker hur mycket jag samlat på mig genom åren och har redan sålt bort Nobelserviser, glas, vaser, lyktor, porslin och annat, på både Tradera och Blocket och det blir att jag fyller på i stort sett varje dag med saker.

Den här servisen, Teema, från Iittala får stanna i flytten, men ut åker nog hela den vita Swedish Grace servisen som nu är på landet. Oj, vad saker jag har i både skåp och källare. Blir trött bara jag tänker på det. Det blir kanske en slant när man sålt undan allt, så jag kan köpa mitt lilla extrahus att ha som kontor och lager ute på landet. Vi får se helt enkelt.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Hihi, känner igen mig. Jag har också sålt serviser och ditten och datten på Tradera och Blocket. Och även här står en Swedish Grace som jag gärna skulle byta ut. Min är dessutom beige... hellre en vit säger jag.

Trevlig helg! Linda