Trädgårdssöndag - Vad händer med mandarinträdet?


Mandarinträdet tappade alla blommor över natten och jag vet inte varför. Det har inte bytt plats, inget öppet fönster och vattnats som vanligt. Jag hittar inget som ser ut som sjukdom eller liknande heller.

Det brukar digna med frukt, sist var det runt 24 stycken frukter. Och doften före är ju helt otrlolig av alla blommor. Men jag förstår inte varför det tappade alla blommor över en natt.


Visst ska det planteras om nu, och få följa med till växthuset på landet men jag hade sett fram emot att få flytta ett fruktfylld växt som skulle sätta lite färg i växthuset, men icke!

Har du någon idé om vad det kan vara?

Jag vet att jag varit dålig med inlägg denna veckan, men kroppen och skallen har inte orkat med denna veckan. Det har varit så mycket jobb och annat så energin har helt enkelt inte funnits. Kände mig som mandarinträdet i veckan, tappade allt!

Men nu är det lite ledigt som gäller och dessutom mer bloggande. Jag känner jag har saknat det, att lägga ut ett inlägg per dag. Men som sagt blir det ändring på det framöver.

Ha en riktigt fin söndag och en bra sista april.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer