Snart ordning på torpet igen


Just nu har det varit galet mycket att göra både jobb och privat. Jag kom efter en dag här på bloggen med inläggen och det beror på att jag både håller på med ett kul projekt, samtidigt som jag rensar ut mitt nya hem på orust och tömmer alla skåp hemma i stan.

En 10 kubiks container var en baggis (här fylld 2/3 ) och just nu skulle jag nog behöva en till. Det känns på sätt och vis att jag rensar bort mitt gamla liv i form av möbler, prylar och anat. En ny start ute på landet. En flytt till paradiset i sommar.

Mitt upp i allt så står 3 kubik nykluven ved och väntar på att bli staplad. Men var sak har sin tid. Får ta tag i det nästa vecka skulle jag tro.

Det är mycket kvar inne i stan och mycket som ska bort (som du redan sett här på bloggen) men mycket kvar att rensa. Jag har ju ett begränsat utrymme därute och nu gäller det att lösa förvaring och hitta smarta och dolda lösningar på mycket. Kul att använda fantasin och skapa saker efter egna ideér.

Jag kommer strax tillbaka här på bloggen i full energi, ge mig någon dag bara. ;-)

Bild: mobilbild Henrick Eriksson

Kommentarer