Oj vad saker jag har


Nu när jag ska flytta och håller på att tömma skåpen och sälja av möbler och annat har jag insett hur mycket jag har samlat på mig genom de 11 åren jag jobbade där.

Då jag redan har ett fullt möblerat hus på Orust så kan jag ju inte ta med mig saker. Likaså måste jag tömma en hel del där ute också så jag kan ta med mig det jag verkligen vill behålla, vilket inte är mycket. Målet är att när vi flyttar så ska jag bara ha med mig max 10 flyttkartonger, sängen, matbordet och en bänk. Resten ska bort.

Bara idag har jag lagt ut 40 olika objekt på Tradera, och jag har ju bara börjat. Totalt har jag haft/har ute över 80 objekt senaste veckan, vilket jag själv tycker är otroligt många saker. Och jag har ju bara börjat. Tänkte ta allt glas och porslin först och sen gå över till mer inredningssaker. Och det mesta är ju Rörstrand och Iittala så det är ju bra saker.

Jag gjorde dock ett litet misstag i helgen, jag sålde alla köksstolar, plus två gamla stolar, så nu har vi bara en enda stol att sitta på. Men, men.

Möblerna har jag tagit via Blocket och kommer fortsätta med det, då det funkade bra (nybörjare). Det är ändå skönt att veta att någon annan vill ha det till en billig penning istället för att man kör allt på tippen.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer