Glada färger i glas


Idag behövs lite färg och energi. Jag har visning av lägenheten och håller samtidigt på att sortera mer i skåpen. Vad som förbryllade mig är att jag hittar Kivi lyktor högt och lågt här hemma. Och jag vet ju att jag har en hel drös på landet också.

först tänkte jag att jag skulle sälja iväg ett gäng, men kom på att jag nog ska ta med dom och placera ut i trädgården på sommarkvällarna. Jag kan riktigt se alla färger runt om i trädgården när mörkret fallit.

Man kan ju även sätta dessa i papperspåsar för att få ett färgat sken.


Det är synd att de väger så otroligt mycket bara. Hade gjort det lite enklare om de varit lite lättare och lätthanterliga.

Men fina färger är det och ett otroligt spektra när man ser alla i grupp. Tänder jag alla dom här så kan jag nog värma upp en kyrka.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Nilla sa…
Så många du har! De är väldigt fina tillsammans!
Lotten sa…
Jag tror jag har en 14-15 st jag med.... de kommer fram på sommarkvällarna på uteplatsen. Resten av året ligger de nedpackade faktiskt.
Vilka bilder! Mina står samlade på ett vitt bord som en enda vacker blombukett. Perfekt, alltid.
Helena sa…
Fin klassiker som gör sig bra i grupp. Jag har rätt många själv, men har aldrig tänkt på att blanda alla färger. Ska komma ihåg det till nästa gång jag gör en dukning. Tack för inspirationen.