Detajer


Jag satt i köket nu på morgonen och höll på med lite jobb när jag började titta lite extra på vad jag ställer upp och lägger fram av dekorationer och möbler.

Jag insåg att jag ofta skaffar något för att jag tycker det är snyggt, men konstigt nog brukar jag inte tänka detaljerna, i närbild, i mitt eget hem. Lite som blommor, de är fina och färgglada men inte ofta man tittar riktigt nära.

Som knopparna på empirstolarna i köket. De är ju riktigt fina och klassar ut en hel del nya och moderna stolar som finns idag. Jag ska nog ta med värmepistolen hem från landet och ta bort färgen för att få fram den fina träytan.


Kanske bäst att tänka om här hemma, dessutom dags att byta färg på köksväggen. Eller färg och färg, det blir vitt, det har jag dessutom en stor burk av som bara står och väntar på att få åka upp på väggarna.

Jag står ju även i valet och kvalet om ja ska ha en ton av någon sliten petrolium eller blå färg. Det kanske är så att jag blivit påverkad av trenderna i år? Det brukar bli svart eller vitt i slutänden iallafall, så det kanske är bäst att släpa fram färgburken.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer