Vårkänslor och jox


Idag var jag iväg och köpte små påskliljor då jag fick såna enorma vårkänslor. Jag gillar dom små då man kan ha så många fler och man kan plantera dom i små skålar och annat. Jag hittade dom på ICA Maxi för 19,90 styck, vilket jag tycker är riktigt billigt.

Det bästa är att man alltid kan dela upp dom och på så sätt få flera mindre planteringar.


Jag var ju tvungen att leka lite med kameran också nu medan solen tittar fram. Jag sitter idag och håller på med masso jox till butiken, det är en del som ska fotograferas, in i lager och annat, så det tar lite tid. Som tur var har jag inget speciellt jobb att utföra idag så det blir till att sitta med webbshoppen idag.  (Även om det också är jobb).

Jag blev så inspirerad av alla vårblommor idag så jag ska nog ta tag i planeringen av balkongen också idag. Det finns ju en hel del man kan plantera ut redan nu ocm man skyddar det mot frost och nattens minusgrader. Ställer man in dom mot väggen på kvällen med en duk över så klarar de sig bra.

Det är ju fantastiskt att marken är bar och knopparna börjar dyka upp i trädgårdarna redan nu. Det verkligen kliar i fingrarna då jag bara vill börja med planteringar, frösådder och annat. Men det får vänta ett tag till, vågar inte ta risken att allt fryser.

Har du fått några vårkänslor än?

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer