Påskpynta i orange och tupp


Är påsken gul? Eller orange? Vilken färg har du? Jag har plockat ihop lite ur butiken som jag har, moltazdesignshop.

Jag kör orange påsk i butiken i år, både med linnelöpare och påskfjädrar av tupp. Till det är det snyggt att kombinera vitt, trä och brunt. Personligen tycker jag att just tuppfjädrar är lite snyggare då de har så fina färger som skimmrar i grönt, brunt och orange.Sådär, då har jag gjort lite reklam för mig själv också.

Vad ska du ha för färger i år? Påskpyntar du överhuvudtaget?

Bilder: Henrick Eriksson

I samarbete med mig själv/moltazDesignshop

Kommentarer

Naturliga färger är oslagbart snyggast. De rycks väl inte från levande tuppar?
Nej gud nej, de kommer från tupp från slakt. Bra du frågar! Henrick
tack för svar. Då är de galet fina såklart!