Påsk DIY med bokstäver, ägg och washi


Nu på morgonen blev det en hel del påsk DIY runt köksbordet. Jag vet att det är några veckor kvar men det var för ett litet projekt som skall vara klart denna veckan.

Hur som, jag tycker det är riktigt avkopplande att slå sig ner med en kopp kaffe och sedan bara göra något med händerna. Den här gången var det ägg, bokstäver och washi som dominerade.


Att koka ägg för att sedan dekorera hör ju påsken till. Jag har använt vattenfast, giftfritt bläck för att rita dit bokstäver på äggen.

Är ju lite extra inne just nu med bokstäver i alla dess former, så klart det ska vara med till påsk också. Washitejpen fungerar som ett enkelt band runt äggen, det sätter färg samtidigt som det är enkelt och snyggt.


Pappersformarna som äggen kommer i tycker jag är snygga som de är och det finns massor av saker man kan använda dom till, bland annat för att ställa fram äggen på bordet.

Den här dagen kommer att gå i påskens tecken så jag får väl se hur det slutar bland ris, ägg, fjädrar och annat. Det kommer en uppdatering senare.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

24 sa…
så hærlig :) takk for super inspirasjon.
Anonym sa…
Riktigt snygga bokstäver!
Johanna.B sa…
Gillar verkligen idén med att skriva på äggen. Supersnyggt och relativt enkelt (sålänge man är stadig på handen)!

/Johanna