Mycket svårare än jag trodde


Denna veckan har det varit snurrigt galet mycket och såhär på fredagseftermiddagen tänte jag att jag skulle ta en liten stund för mig själv och göra något som inte har med jobb att göra.

Jag tänkte jag skulle testa på origami för att koppla ur jobbhjärnan. Det är ett set för nybörjare (vilket jag är) med instruktioner och små tunna linjer på papperet så man lätt ska kunna fixa till en groda, höna, fisk eller räv. Det här var betydligt svårare än jag trodde även om det är väldigt roligt..

Jag gick in i full optimism och insåg att jag har väldigt stora händer och det logiska tänkandet blev åsidosatt. Lite som när man tror man kan fixa ihop ikeahyllan utan beskrivning. 

Jag fick glatt ta fram beskrivningen och följa steg för steg. Men en groda blev det och jag skulle nog vilja testa på mer. kanske gå en liten origamikurs kanske? 30 minuter pappersvikande blev det, och nu har jag rensat lite ur ena hjärnhalvan så man kan köra på lite igen.

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Hihi ja det är inte det lättaste- men grodan är super;)