Måndag och sätta ihop en portifolio


En långsam start på dagen med en hel del foton och prover. Idag blir det till att sätta ihop en portifolio för ett jobb som känns lite spännande.

Jag insåg att jag helt och hållet förlitat mig på det digitala när det kommer till foton och annat, så det är hög tid att börja göra iordning ett blädderex. Massor av fotografier och bilder skall skrivas ut och monteras och jag tror det kommer ta halva dagen som det ser ut nu. Men inte mig emot att starta veckan med lite pysseljobb.


Min hemsida (moltazdesign) är jag inte direkt nöjd med och har talat med en AD som jag känner och som ska se över layout och montering. Det blir väl så när man kör i 480 km/h framåt och ska göra allt själv. Hon ska även få ta en titt på bloggen och webbshoppen för att synka ihop det och hjälpa mig med uppställningar m.m.

Jag tar gärna hjälp utifrån, och nu är det fotograf, stylist och några andra som jag behöver för att få ihop lite saker. Och gärna någon som behöver bygga upp sin egna portifolio, på  så sätt kliar vi varandras ryggar och det blir en win win situation. Jag börjar inse att jag inte hinner och inte kan göra allt själv, även om man är kontrollfreak ut i fingerspetsarna.

Nog om det, här ska det klistras, skrivas ut och retuscheras. Ha en fin måndag!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Calinas sa…
Härligt med pysselmåndag! :)Och spännande med alla dina to do's som måste/vill göras...
Bodil sa…
Roligt med ny site. Du har otroligt snygga saker i webshoppen så jag hoppas på fortsatt gott arbete med nya sidor sen. Ska bli skoj att se.