Kort paus idag


Idag har jag bestämt mig för att ta reda på alla bilder, mappar och annat som som ligger i datorerna och som jag inte har full koll på just nu.

Jag har ju en tendens att döpa mina mappar till saker som jag tror jag ska komma ihåg till senare, vilket jag absolut inte gör. Jag har ju insett hur mycket bilder det ligger i datorn och nu ska det sorteras rejält. Den externa hårddisken få jobba hårt idag och det känns som om det kommer komma upp en hel del bilder som jag redan glömt av.

Så det blir lite spännande att se vad jag har i datorerna ( ja, det är tre stycken som jag ska gå igenom) och vad jag kanske kan använda. Därför är det en liten bloggpause idag för att få ordning på detta.

Vi ses senare!

Bilder: Henrick Eriksson/BellaH

Kommentarer

Hoppas att det har gått bra idag!:)
Jenny