Grattis till mig!


Idag så kom min sambo och svärmor med en lite tidigare födelsedagspresent.

En vit iPad3. Jag har verkligen velat ha en sådan då det skulle underlätta rejält med både jobb och fritid. Inget abonnemang eller sånt jox, utan en som stödjer WiFi, vilket jag har i telefonen och hemma.

Visst, bloggandet blir ju helt kasst från den, men att kunna ta med sig en digital portifolio, köra direkt till en projektor, och samla pdf dokument i en hög är verkligen en sak som underlättar för mig.

Jag har ju fortfarande en PC och visst kan man bli totalt skvatt galen på att det inte går att köra över en powerpoint utan att beöva göra om den till en film i diverse program, men vad gör väl det?

En annan sak som är kanon är att på KASERNTORGET 8 tar vi bara kort och använder izettle som är ett otroligt smart system. Det funkar dock bara till iphone och ipad, vilket gör attt jag nu inte behöver springa runt och låna en ipad för att kunna hjälpa kunderna snabbt.

Om jag är glad? Japp.


Kommentarer