Fredag, jetlag och trähänder


Den här veckan gick otroligt fort måste jag säga. Sen jag kom hem i måndags har det varit fullt ös och jag har också varit med om något som jag aldrig upplevt förut, nämligen jetlag. Helt utslagen och förvirrad och jag har känt mig som en nykläckt fågelunge.

Idag, fredag, är första gången den här veckan som jag känner att jag kan fokusera och koncentrera mig igen fullt ut på mitt jobb. Allt har tagit två gånger så lång tid, då jag gjort allt dubbelt för att inte missa eller för att kunna ta in informationen.

Det är också därför det varit lite lugnt här på bloggen den här veckan, men nu går jag tilbaka till vardagen igen, vilket betyder att allt blir som vanligt med inlägg och annat. Riktigt skönt måste jag säga.


Idag blir det till att förbereda inför butiken i morgon ( KASERNTORGET 8) med varor, utställningar och annat kul. I morgon, lördag, kommer One Must Dash ställa ut i lokalen.

Jag var ju inte med på öppningen då jag var bortrest, men i morgon kommer jag vara där mellan 11-16. Så är du på stan eller kommer till Göteborg så kom in och säg hej!


Jag hoppas att du får en fin fredag och att solen skiner på dig. Vi ses här på bloggen senare ikväll eller i morgon!


Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Skön känsla i bilderna. I liajk it!