Fredag i lugn och ro


På fredagarna brukar jag ta det lite lugnare med jobb, då jag även arbetar på lördagar i butiken på Kaserntorget 8, Göteborg. Jag har ju dessutom en trendföreläsning på onsdag som jag ska sammanställa på söndag och måndag, så jag tar fredagen fri för att njuta lite av våren.

Idag håller jag mig på landet med lite trädgårdsarbete och en solstund på bänken. Ikväll blir det lite tända ljus och en bra bok framför brasan.

Det är så otroligt nerstressande att vara här ute. Väldigt lugnt och tyst och bara fågelkvitter. (kanske nån båt som puttrar förbi dock). Växthuset får nytt glas i sig efter stormarna så det finns en del att göra härute.

Kom gärna förbi i morgon på KASERNTORGET 8 och säg hej över en kopp kaffe. Jag är där mellan 11-16.

Bild: Henrick Eriksson/moltazDesignshop

Kommentarer