Förberedelse inför påsken


Jag har börjat lite smått här hemma med att förbereda inför påsken. Jag är absolut ingen "pyntare" men jag gillar att ta in lite blommor och kvistar. Dekorera med fjädrar hoppar jag över, äggen likaså. Inget mer än enkla blommor.


Jag kan tycka att det är snyggt att samla ett gäng med flaskor på en bricka och placera tulpaner, påskliljor och kvistar om vart annat. Funkar ju lika bra med olika storlekar på vaser, flaskor eller annat som kan fungera att stoppa lite blomster i.

Just nu är de tomma och väntar in påsken, så några lökar från en påsklilja har planterats i en Aalto vas som ställts i mitten på brickan.


Det behöver ju inte vara så märkvärdigt för att få lite grönska på bordet.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Cattis sa…
Hej!

Bra tips med flaskorna på en bricka. Jag pyntar aldrig med ris och fjädrar till påsk.

Cattis
Ingrid sa…
Detta var mycket vackra bilder tycker jag. Svart, trä och grönt. Härligt starkt, och glaset som skir kontrast. Snyggt. Jag är heller ingen pyntare. Har precis startat min blogg och upptäckt denna roliga bloggvärld. Har inte hunnit med ännu att länka vidare till andra. Din sida är en av de jag gillar bäst!