Torsdagsledigt och butiken


Idag, torsdag, tar jag lite ledigt och vilar upp mig lite efter mässa och annat som varit. Det kan bli lite intensivt när det är myckat att se och ta in och sen tar det lite tid att sammanställa allt. Jag märkte att jag tagit över 630 foton på tre dagar som jag ska gå igenom. Mycket pressinformation och kontakter som också ska följas upp.

Jobbkalendern är inte full denna månaden och inte i mars heller, vilket kan kännas bra för att kunna plocka in lite nya uppdrag, hitta nya saker till butiken och ventilera lite. Det är ju spännande med mitt jobb, då det oftast dyker upp snabba och olika uppdrag. Ingen dag är den andra lik.Jag tänkte passa på att säga att när jag åker på jobbet i Thailand så kommer jag inte att kunna leverera ut varor från moltazDesign shop under den veckan. Jag är ju ensam i företaget vilket gör att inga produkter kan skickas ut när jag är borta en längre period.

Nu är det mellan den 18-27 februari och lägger man sin order under den tiden så har man den i brevlådan den 29:e februari.Jag återkommer senare ikväll med något nytt som jag funderar över inom inredning, design, trend och trädgård. Vi ses om en stund!

Alla bilder och produkter är från min webshop, moltazDesignshop.se

Kommentarer