Snart bär det iväg.


På lördag åker jag till Stockholm för att på söndag bege mig till Krabi, Thailand, på jobb. Jag ser verkligen fram emot attt få jobba lite i värmen efter denna kyla som varit.

Resan börjar i Krabi där det är 4 dagars jobb, sedan vidare till Koh Lanta några dagar, totalt 9 dagar blir det. Hela schemat vet jag inte ännu men det gör absolut ingenting då jag får information på plats. Rent av lite skönt då man alltid planerar så mycket.

Det blir en hel del jobb, då många hotell och bilder som skall göras, men jag känner mig ruskigt lugn och har fått otroligt bra material från researrangören så det är lätt att känna deras känsla som dom eftersträvar. Det är ett spännande uppdrag måste jag medge.

Under tiden så kommer det inte vara tyst här på bloggen, du kommer få inlägg varje dag som vanligt. Även lite bilder från Thailand om internetuppkopplingarna tillåter.

Bilder: Henrick Eriksson
Kollage: Henrick Eriksson

Kommentarer