Nu plåtas det för fullt


Igår när vi anlände till Thailand körde vi igång en timma senare med första fotograferingen. det gjordes tre hotell igår och lite andra bilder. Vi kommer att plåta ca 3 hotell varje dag med allt från rum till omgivningar.

Det går undan i en rasande fart och man märker att det är annorlunda att jobba i en sån här varm miljö, med allt från imma på linserna, disigt solljus till allt vatten man måste hälla i sig. Det är riktigt kul måste jag säga occh man träffar så många människor och miljöer, och det bara första dagen.

Idag (tisdag) kör vi igång om en timme igen och har ettliknande schema på olika hotell. Det är mycket prylar som ska med i allt från väskor med rekvisita till stativ och kameraväskor, och det känns i värmen, hahahaha.

Nu stannar vi här i Ao Nang tills på onsdag innan det bär iväg till nästa ort. Totalt blir det 7 arbetsdagar med fotografering. Nu håller vi bara tummarna för att vädret skall hålla i sig under dessa dagar så att alla bilder kan tas. Det kommer en liten uppdatering lite längre fram då jag samlat på mig lite mer bilder.

Om jag badar och solar? Nej, inte alls då, det inte finns tid till det, men vad gör det? Det är ju varmt och bra mat, så jag är hur nöjd som helst.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Det låter verkligen urkul! Är inte ett dugg avis ;-)
marie sa…
Jaha!! Jobbar du för något resebolag alltså?? Kul!!;))
Du har verkligen ett fantastiskt jobb, NJUUUUT nu! kram jenny
@ marie. Jag är här för ett resebolag, som frilans under moltazdesign, mitt företag./ H
Härligt, vilket bra uppdrag. Duktis!