Lördag och full planering för nytt


Idag är det lördag, som du säkert redan har märkt. Jag ska iväg och göra ett styling jobb på en lägenhet i Göteborg och sedan ett möte med ett glada människor som är del i ett projekt som drar igång i slutet av månaden.

Det är nämligen så att jag och några andra kommer dra igång en butik, sk.s popup store, den 25:e februari i centrala Göteborg. En skön blandning av inredning, mode, utställningar, events och annat och som bara kommer vara öppen på lördagar. Ett ställe att hänga på och ha kul shopping. Det är sista mötet inför öppningen och mycket skall fixas och läggas till i planeringen.

Jag kommer återkomma till det senare då jag också kommer presentera mina kollegor och lite annat. Det är spännande värre just nu tycker jag själv med detta.

Som vanligt är det många järn i elden, men otroligt kul.

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Va kul Henrick :)
då får man verkligen besöka den :)
å missa nu inte,,,,,

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

förra helgen var det 111fina bloggar med
VÄLKOMMEN :)
Håkan
Å va kul!!! Detta ser jag verkligen fram emot! :D
Anonym sa…
Härligt att vara göteborgare och få en sådan nyhet! Lycka till! Elsa