Jag just nu.


Idag startar resan och första stopp blir Stockholm för en övernattning och sedan vidare i morgon.

Det har varit en vecka full med förberedelser. Både för den här resan, genomgång av fotobriefs och hotellbeskrivningar, moltazDesignshop, MIKMAK, bloggen, KASERTORGET 8, privat och liggande moltazDesign uppdrag. Det är ju mycket planering som skall till om det ska funka att åka iväg utomlands en vecka. Men allt ska ju klaffa. Allt från jobb till hundar som skall passas.

Ibland kan man ju själv undra vad man håller på med när man inser hur mycket som jag har på mina listor alla bollar i luften. Men när jag slutade på Iittala (Fiskars Group) för snart ett år sedan så bestämde jag ju mig för att göra det jag tyckte var roligt och forma mitt jobb efter det. Och det är det bästa som jag någonsin har gjort. Jag kommer ju ihåg oron efter man kastat sig ut som ny företagare och alla tankar. Men det är ju så att gör man det man tror på och brinner för så blir det bra i slutänden. Det gäller bara att se positivt och framåt hela tiden och ha med sig en stor dos ödmjukhet på vägen. Speciellt det sista kommer man långt med i livet, generellt.

Jag hör ofta från människor, runtom mig och via mailbrevlådan, att " Vilken jäkla tur du har med jobb" eller "hur kan du få såna jobb?". (Både i positiv och negativ tappning.) Jag har bara ett svar - Jag jobbar hårt! Väldigt hårt. Men jag gillar det och det är en del av min personlighet. Jag tar också vara på mina idéer och sätter dom i verket, både på gott och ont.

Visst är det tufft att vara egenföretagare ibland, men det är ju kunder, uppdrag och respons som håller glöden vid liv. Att ryggen ny dessutom läkt hyfsat är ju bara grädde på moset, att kunna röra sig friare och kunna ta uppdrag som innebär lyft, t.e.x mässor, homestyling, inredning och annat som kräver kraft. (för dig som inte vet vad jag menar - har genomgått 2 ryggoperationer under 2009 och 2010)

Samma sak är det här på bloggen. Det är en kanal för mina intressen och det jag brinner för. Det är ju du som läsare som gör min dag och som ger mig energi. Uppskattar det verkligen och jag tycker det skall nämnas i det hela.

Du kommer få inlägg varje dag, dom ligger redo i grova drag. Jag ska även försöka göra några extra inlägg direkt från Thailand (beroende på uppkoppling) så du får se vad jag pysslar med på plats.

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Johanna sa…
Lycka Till, det låter super spännade. Du har helt rätt inställning för det jobb som du har, hoppas du tar dig lite tid att njuta av thailand. Önskar dig en trevlig resa. MVH

Johanna
Gud vilket roligt uppdrag du har framför dig, lycka till! Lite avis är jag allt :-).
Anonym sa…
Bra där! Var stolt över att du är duktig och vågar fånga tillfällena som ges!
Elvira