Inte bara rum


Här i Thailand så går det som på räls med att jobba. Idag har det varit varmt värre men det funkar ju hur bra som helst om man håller efter med vatten och håller sig i skuggan.

Det är ju inte bara hotellrum som ska fixas till när man är på en plats. Vi skall även fotografera miljöer, människor, restauranger, omgivningar och utsnitt på detaljer som hjälper till att förmedla känslan över det stället vi besöker. Det är en utmaning med så många olika rum och ställen, så det gäller att föra protokoll över vilken rekvisita som hamnar var.


Idag har vi fotat 3 olika hotell med 2 olika rumstyper på varje ställen, sedan tillkommer rastauranger, poolområde, stränder, shopping, receptioner, spaavdelningar och annat som kan vara bra som besökande turist att få se och uppleva lite innan.

Alla tuk-tuk och bilresor kan jag inte ens räkna, då vi ibland måste tillbaka för att få rätt ljus på vattnet eller liknande. Man måste också tänka på hur tidvattnet ligger om det är ett hotell som ligger vid stranden.

Hur som, går det riktigt bra och rekvisitan skall byggas på ikväll med en shoppingtur i Ao Nang. På fredag blir det en resa till Koh Lanta för att göra dom miljöerna och hotellen.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

maja sa…
vilket proffsigt team ni är!
hoppas ni har det bra
kram
maja
Skicka lite sol och värme till mig. Kram