Idag öppnar KASERNTORGET 8


Idag är det öppning av lifestyle concept och popup butiken KASERNTORGET 8 i Göteborg.

Designkläder, inredning, smycken, skor, remake och annat kul. Även utställningar med konst kommer finnas under kommande lördagar.

På lördagar kommer butiken finnas i MODUS fashion Groups lokaler på Kaserntorget 8 i Göteborg. Det är ett samarbete mellan moltazDesign shop, MODUS, by Juli&Jen och Seconds to sell där vi samlar allt på ett ställe.

Idag finns också Shanti Café där med saker från sitt populära kök och på kvällen (invigningsfesten) kommer också restaurang Stearin vara på plats med tilltugg och dryck. En fest hela dagen med andra ord. Klart det finns en Dj på plats som fixar musiken.

Varumärken som du kommer hitta är bl.a.Gardenia, Onemustdash, Zetterberg, DesignLetters, by Juli&Jen m.fl. Från moltazDesignshop kommer det finnas ett varierande, men begränsat, utbud och skulle något ta slut eller fattas kan det köpas via webbutiken på nätet för att sedan hämtas ut nästkommande lördag eller få det hemskickat.

Jag kommer inte vara på plats då jag är i Thailand och jobbar, men mina nya kollegor Ebba, Karolin, Julia, Jenny och Bo finns på plats under hela dagen!

Har du vägarna förbi, knata dit och kolla in butiken. Kaserntorget 8, Göteborg. Det är öppet mellan 11:00-16:00

KASERNTORGET 8 finns också på facebook där du kan se vad som händer på lördagarna.

Välkommen!

Kommentarer

Anonym sa…
Tusan! Missade premiären men kommer nästa vecka istället.
Elsa
Bull farmor sa…
Lycka till Kaserntorget 8!!!/kram