En ljus 2:a på Kungshöjd i Göteborg.


Den här lägenheten ligger på Kungshöjd i Göteborg, på Ingenjörsgatan 7 B. Den ligger ute från idag till försäljning på hemnet.se. Det är en 2:a på 67 kvm med utsikt över en innergård.


Det är också ett av de stylingar som jag gjorde i veckan som var. Grönt, vitt och trä är genomgående i lägenheten, förutom vardagsrummet som fått ett glatt stänk av cerise, lila och rosa.

Befintliga möbler och inredning har använts och som jag bara arrangerat om och som fått byta lite plats. Lägenheten har renoverats så det var öppna och lite kala ytor att jobba med.


Det är ett fantastiskt ljusinsläpp då lägenheten ligger högst upp i huset. Och med stora fönster, högt i tak och vitmålade golv skapar det rikligt med rymd i alla rum.


Sorummet är stort och luftigt med massor av garderober. Förvaring är ju något som annars brukar vara ett litet dilemma i äldre lägenheter. Alla luckor och skåpdörrar är lackade i högblank vit, vilket reflekterar ljuset ytterligare.


Köket har vänster vägg i vinkel som skapar karaktär till rummet. När det kommer till äldre lägenheter så brukar köket vara väldigt litet men inte här, det finns gott om plats för matbord och annat. (Oftast beror det på att det är en stor paradvåning som delats av till mindre lägenheter.)


Vill du se mer av lägenheten så kan du besöka hemnet.se eller mäklarens sida.

Bilder: Hemnet.se
Fotograf: BellaH

Kommentarer

Anonym sa…
Ljust och fräscht, I like!
Ellen