Alla hjärtans dag


I morgon är det ju alla hjärtans dag. Jag har inte köpt något, inte heller gjort något någonting. Skäms på mig!

Jag hade tänkt jag skulle hunnit göra saker, allt ifrån kort och annat att ge bort i morgon, men jag har inte hunnit tyvärr. Istället fyller jag griffeltavlor, post-it lappar och annat med mina kärleksförklaringar. Det gäller ju att inte överösa en gång om året på en dag, utan portionera ut det året runt. Små doser varje dag med någon form av kärleksförklaring.

Jag får bättra mig till nästa år med att göra något extra till alla hjärtans dag. Vad gör du på alla hjärtans dag?

Bild: moltazDesignshop, Henrick Eriksson

Kommentarer

Samma här, jag har hjärnskakning så jag skyller på den i år:) men som du säger är det viktigaste att visa sin kärlek med täta mellanrum i stället och inte bara en gång om året! Kram
Håller med dig. Man ska vara snäll 365 dagar per år istället. Ikväll blir det dock middag på lokal med kärleken. Lite guldkant får man ju ha i alla fall. Lunch imorgon?