Washitejp som pausefågel


Idag var det meningen att diu skulle fått lite DIY tips och lite annat. Men jag är så pass förkyld så jag ligger nerbäddad sedan två dagar. Under tiden få du lite färgglada washirullar att kolla på.

Dessutom har jag en undran till dig. Använder du washi eller annan tejp, vill du dela med dig av dina tips till andra läsare, så får du gärna skicka bilder till moltaz@hotmail.com så gör jag en publicering här på bloggen om hur du gör. (glöm inte skicka med ditt namn och ev. länkar till blogg m.m.)


I helgen blir det maraton istället med veckans möbel och belysning, DIY tips och givetvis lite tankar om inredning.


Bilderna fotograferade jag i helgen för min butik moltazdesignshop. Lite spralligare vårfärger, håll till godo och har du egna tips på washi så skicka gärna in dessa så samlar jag ihop till ett inlägg.

Bilder: Henirck Eriksson för moltazDesignshop

Kommentarer