Vinklar och vrår I Stockholm


På söder i Stockholm ligger den här lägenheten som jag hittade på Hemnet. Nu snackar vi välplanerade vinklar och vrår i den här 150 kvm ombyggda vinden.

Sköna material och ljus så det förslår.


Takfönster som ger mycket dagsljus. Det är 4 rum som är fördelat på 150 kvm i centrala Stockholm. Takhöjden är det inget fel på, 4,2 meter i nock.

Köket går i antracitgrått, helt i min smak. Lägenheten ligger på 11 450 000 (!) kr så det är inget för mig, dock kan man ju titta och inspireras. Lägenheten är nyproducerad och då brukar priset ligga lite högre då allt är tiptop.

Sovrummet har vinklar och ljusinsläpp så det förslår.


Det rundade badrummet gillar jag. Kaklet har ett snyggt och diskret mönster som passar bra till bastupanelen och det grå sten golvet. Jag är ju lite svar för runda badkar också ska jag erkänna.

Vill du läsa mer om lägenheten kan du kolla in märklarens hemsida, SivKraft, eller gå in på Hemnet´s sida över lägenheten.

Bilder: Hemnet/SivKraft

Kommentarer

ainoola@gmail.com sa…
Otroligt vacker lägenhet, dock tycker jag att den förtjänar en bättre presentation.. jag jobbar själv som fastighetsfotograf och att använda så mycket vidvinkel är ju mord.
Bara en åsikt..

Kul att du bloggar om hus/lgh som är till salu, det fångar iaf mitt intresse väldigt mycket