Välarbetad graffiti


Dags för lite graffiti igen, den här gången en välarbetad och färgglad sådan.

Den här gick ju inte bara att gå förbi då jag tycker den är väldigt speciell. Ett ansikte uppbyggt med bara linjer i flera  olika färger. Jag kan verkigen se hur konstnären stått där en bra stund och gjort den.

Oslo och Berlin är ju ett Mekka för graffiti, på både gott och ont. Speciellt tycker jag Oslo har mycket välarbetad och konstnärlig graffiti, som den här.


Det är ju inget hastverk som bara är ditsprayad, tapetserad eller som bara har en kluddig signatur. Me like. Sen kan det ju som vanligt disskuteras om det är konst eller ren förstörelse. För mig är det konst som jag placerar i streetart.

Du kan också söka här på bloggen uppe till vänster på graffiti, där hittar du en hel del andra som jag skrivit om.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Stein sa…
Enig med deg i at det faktisk var et både tøft og velgjort stykke grafitti. "Tagging" er jeg derimot ikke like begeistret for ;-)
Ha en fortsatt riktig fin uke!