Rutigt i grått och brunt


Nu var det nytt igen. Jag vet att jag byter om hemma oftare än vad vi behöver, men det är skönt att ändra om lite så man får känslan av lite nytt.

Färgerna går i grått, brunt och svart för att behålla den maskulina känslan. Ullkuddar i stora rutor med lodge känsla i soffan tillsammans med fårskinnsplädar och mörkt trä.


Soffan fick en ny plats under fönstret. Zinklampan över bordet är en stor lampskärm från en bordslampa i megamodell. Den fick helt enkelt bli taklampa. Vad jag behöver nu är ett extra par gardiner i brunt, så det blir ut att leta tyger. En ny soffa är också högt på listan, men hittar ingen jag vill ha just nu.

För att behålla luftigheten bakom soffan så hamnade vita detaljer i en grupp, bl.a min uggla som inhandlades i köpenhamn.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer