Oslo vs Køpenhamn i shopping


Tænkte att du få en uppdatering av shoppingen i Oslo idag. Jag gick ju igenom Køpenhamn veckan føre jul och tænkte då att æven Oslo måste ju ha en liten guide hær på bloggen.

Tyværr har min dator problem med bildhantringen och internet så jag fått låna en norsk idag, dærv de norska bokstæverna som dyker upp i texten. Igår spenderade jag 6 timmar i Oslo før att leta upp de nya och befintliga inredningsbutikerna som fins och jag hade tænkt ge dig dessa idag men kan tyværr inte ladda in bilderna och koppla upp mig. Så du får dom i morgon helt enkelt.

Det kommer inte bara handla om shoppingen, du kommer få mina tips på guldstællen nær det kommer till annat också. Bilden ovan fångade jag på ett av mina favoritstællen uppe på Majorstuen, men mer om det i morgon. En stor førdom ær att det ær dyrt i Norge, det behøver det inte vara. Faktiskt brukar jag handla saker/inredning som blir betydligt billigare i Oslo æn hemma i gøteborg/Stockholm. Du ska få dom tipsen ;-)

Hoppas det inte blev før krångligt att læsa med norska æ och ø, så ses vi i morgon med lite shopping.

Bild: mobil Henrick Eriksson

Kommentarer