Hotellrum och annat gott på Clarion Hotel Post


Nu är det dags att kolla in rummen på Clarion Hotel Post.

Det kommer många bilder, men det kändes lite som om jag inte hade något var, då jag ville visa dig rubbet nu och börja på ny kula med annat i morgon. Först ut är en svit.


Mörka färger som kombinerats med guld och metall. jag gillade att man jobbat med moderna kedjelampor och guld, guld, guld. Skönt att se att det är helt sålda på guld för tillfället.


Sovdelen har lugna och sköna toner, med accenter i lime. Stora rymliga garderober att gå in i (!) Färska snittblommor på sängkanten, stort plus. Rummet är verkligen behagligt och skulle inte ha något emot att ta en relaxkväll där.


Ett superior rum är inte så mycket sämre det. Liknande färgtoner, men lite mer avskalat. Kul att se hur gamla fönsterbeslag och annat sparats för att ge rummet karaktär.


Färska blommor på bordet och lite kaxigare karaktär iform av väggmålning. Totalt finns det 500 rum och de är fördelade på 3 sviter, 16 deluxe, 74 superior, 373 standard och 35 moderate.


Skönhetsfabriken är inhysta i hotellet. De har gym, spa, massage, behandlingar, varm källa och en helt egen barberare. Nåt för killar det, gå dit och bli snyggt barberad innan man ska på fest.


Här ser du den varma källan. En luftfuktighet och värme utan dess like. En relaxdel som har snygga rottingstolar. Myspys.


Takterassen har snygga stolar i glada färger, dessa från Moroso. Både färgglada och svarta. Utsikten är schysst från taket. Finns även en pool men just nu är det ju januari så den är övertäckt.


Här kommer något jag gillar! Eget konditori! Idag på pressvisningen bjöds det på minisemlor, macarons och hallonkakor. Perfekt för att ta en kopp kaffe och något gott. De har sin egen konditor som just nu ligger i hårdträning för OS, så det kommer säkert finnas något gott till kaffet.

Det var det hele! Jag återkommer med en intervju med inredningsdesignern Anemone Wille Våge i nästa vecka.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Det ser fint ut på C!

Grattis till omnämnandet hos LottaL. Jag läste det tidigare idag, och gladdes å dina vägnar.
Jag gick faktiskt av en hållplats tidigare i morse för att få se hotellet, fast bara utvändigt då! Fullt ös var det från den stora scenen utanför inför invigningen imorgon. Hörde att maskinparken i konditori/bageriet inte gick av för hackor, där finns allt! Vad kul att se, Henrick! Tack!