Formex nästa vecka


Det är ju dags för Formex igen. Närmare bestämt 19-22 Januari. Jag hade tänkt att jag skulle hoppa över det denna våren, men är också lite nyfiken på hur det ser ut i år. (efter min senaste sågning) Sen har jag några spännande möten som skall hinnas med.

Det blir bara över dagen, så det blir ett tidigt flyg upp och ett sent flyg hem. Men nog ska jag hinna med det jag vill se. Jag har ju några saker som jag är intresserad av.

Nu är det dags att börja se över vilka jag ska besöka, som vanligt är det ju fullt av utställare och det gäller ju att hitta det där lilla extra. Har du några bra tips på någon ny utställare eller någon som kan vara värd ett extra öga så hojta gärna till.


Pressfukosten kommer jag att missa till största delen då jag landar vid 08:05, men man får ju gå igenom pressrummet och se om man hittar något spännande. Det kommer dessutom vara en hel hög av sköna inredningsbloggare, så det ska bli kul att se både "gamla" och nya ansikten.

Som vanligt rapporterar jag från mässan så du kan följa med och se mina favoriter och det som jag tycker är intressant.

Bilder: Henrick Eriksson / Formex

Kommentarer

purple area sa…
Klart du ska gå, ser fram emot att träffa dig!

(Hihi, tänkte först bara skriva 'OK!' för att jag vet att du hatar det)

Kramkram/Susann
Jag ska oxå dit, kanske väntar tills du har varit där så jag får lite sköna tips;) Kram
@Susanne- Ja det ska bli kul att se dig och som du säger så brukar det inte vara min favoritplats så vidare jag inte hittar något som jag blir riktigt inspirerad av. Men jag håller modet uppe och ska försöka hitta något!

@Johanna- När är du i Stockholm? Är du där under torsdagen så hojta till så tar vi en kaffe eller något.

/ Henrick