En bit av murstocken


På landet är murstocken täckt med puts, på båda våningarna. Jaghar dock lämnat en bit som inte fått någon vit färg på sig.

På spiskransen, där ekstocken går in, finns en hylla av sten. En gammal del som kom fram när jag knackade ner den förra , heltäckande, kåpan i plasticpadding.


Hyllan har blivit en samlingsplats för lite träfåglar och ett bo som jag hittat på vedhögen. Jag vet ju inte riktigt vad jag ska göra med den här delen.

Antagligen kommer jag sätta en rostfri kåpa runt stocken men har väl inte bestämt hur jag ska göra än. Galet värre. Just nu är det en golvläggare till badrumsmattan som behövs. Har ju allt klart, fattas bara en mattläggare innan man kan köra igång med väggarna. Verkar vara svårare att hitta en mattläggare på Orust än att ringa och tala med Kungen.


Sovrummet fick en grå färg i somras, och jag har redan ångrat mig. Så fort det blir lite värme ute så kommer rummet bli vitt igen.

Funkade inte alls som jag tänkte mig med den grå tonen. Märkte också att glaset i fönstret är munblåst och valsat, vilket ger en lite grön ton i det lilla rummet.
Kombinationen med ljuset och färgen blev en totalt galen färg på väggarna.

Kommentarer

Karin sa…
Gud så snyggt! Allt väl så här 2012?