En av favoriterna i Oslo


Milla Boutique inne på House og Norway är absolut en av mina favoriter i Oslo. Blandningen är bra av små inredningsdetaljer tillsammans med schyssta kläder och möbler.


Känslan av vintage och nytt gillar jag, och sedan kunna hitta detaljer som ligger bra i trend. Även lite mer udda märken på bl.a poslin och liknande finns i hyllorna. Det finns några material som genomsyrar hela butiken. Plåt, porslin, trä, glas och guld i alla dess former. Allt från paljetter, flaskor till spelkort i porslin.


Givetvis kupor fyllda med saker. Det finns just nu lite varstans och det är alltid kul att se vad de fyller dem med. Här är det silverbestick som staplats.


Coola händer i porslin och jag hittade även en fullstor arm som var en sparbössa. Galet och kul. Guldkopparna blev en favorit i hyllan. Vill du besöka hemsidan så hittar du den här>>

Nästa inlägg kommer att handla om ett annat område i Oslo som inte anses lika posh, men ett av mina absoluta favoritområden, både att upptäcka udda ställen som att hitta saker till hemmet.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer